Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Praktisch en no-nonsense

Bedrijfsdoelstellingen zijn cruciaal en worden onder andere gerealiseerd door aanwezigheid van professionals binnen uw organisatie. FieldworK denkt graag mee over passende personele oplossingen. In onze dienstverlening staat de arbeidsbemiddeling van middelbaar en hoogopgeleide technische professionals centraal.

Advies over de technische arbeidsmarkt en deskundigheid van onze professionals

Door middel van branchefocus bij onze accountmanagers willen we u een zo goed mogelijk arbeidsmarktadvies geven. Dit zal leiden tot een optimale personele bezetting van uw vaste kern en flexibele schil.

De werkwijze van FieldworK is te typeren als praktisch en no-nonsense; wij adviseren over de technische arbeidsmarkt en bieden de deskundigheid van onze professionals. Op basis van een persoonlijke benadering gaan (en blijven) wij in gesprek met onze opdrachtgevers en bieden passende oplossingen. Onze specialisten zijn projectmatig inzetbaar en in overleg toe te voegen aan uw strategische vaste kern. Voor welke situatie dan ook, wij zoeken het juiste talent voor uw organisatie.

Wilt u meer weten over onze organisatie en de dienstverlening? Neem dan gewoon telefonisch contact met ons op of nodig ons uit bij uw organisatie. Wij doen tenslotte zaken op een persoonlijke manier!

Onze Branches

FieldworK kan aan de hand van een flexibele inrichting altijd en overal de beste oplossing zoeken voor uw personele behoefte in de technische vakgebieden. Onze dienstverlening richt zich met name op de ondergrondse en bovengrondse infra, (petro)chemie, energieopwekking, machinebouw, bouw- en civiele omgevingen. In deze disciplines richten wij ons op de technische MBO, HBO en WO werk- en denkniveau profielen.

Certificeringen

Jaarlijks vindt er op beide kwaliteitssystemen een audit plaats. Ondernemingen worden enkel opgenomen in de registers als ze voldoen aan de gestelde normen. Dit geldt ook voor FieldworK. De certificaten kunt u als PDF-document terugvinden op onze website. Mocht u verdere documenten van FieldworK nodig hebben, zoals inschrijving KvK, betalingsverklaringen of g-rekening, kunt u uiteraard contact opnemen via uw accountmanager of via onze algemene contactgegevens.

  • VCU

    Dit certificaat borgt aantoonbare bewaking van veiligheid en gezondheid in de operationele uitvoering van onze specialisten. FieldworK levert met name specialisten aan technische opdrachtgevers. Hierdoor is het extra belangrijk om de juiste aandacht te besteden aan veiligheid en gezondheid. Wij beschikken over een VG managementsysteem en besteden voortdurend aandacht aan veiligheid op de werkvloer.

  • SNA

    Dit keurmerk (NEN 4400-1) kent een breed landelijke draagvlak en is bedoeld voor bedrijven die arbeid ter beschikking stellen en/of werk aannemen. Dit is om te borgen dat alle betrokken partijen zo goed mogelijk beschermd worden tegen fraude, het correct behandelen van afdrachten en premies en het correct te werk stellen.

Wil je meer weten?

Ben je benieuwd wat FieldworK voor jou kan betekenen? We staan klaar om je vragen te beantwoorden. Neem gerust contact op via het onderstaande formulier. Door te reageren geef je aan kennis te hebben genomen en in te stemmen met onze privacy verklaring.