Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Over FieldworK

FieldworK verbindt de kennis en kunde van middelbaar- en hoogopgeleide technische professionals met de uitdagingen bij onze opdrachtgevers. Op basis van informele persoonlijke gesprekken inventariseren wij de kennis, kunde en persoonlijke wensen van de kandidaten.

Gericht op het langetermijnresultaat van onze mensen én van onze opdrachtgevers

Deze kennis vertalen wij (op een soms zeer creatieve manier) naar oplossingen voor onze opdrachtgevers. Het leuke daarvan is dat diverse kandidaten in functies zijn gestart, waar ze zelf nog nooit aan hebben gedacht. Juist dat zijn de mooie kanten van ons werk. Niks is standaard en dat geldt ook voor de kandidaten die we spreken!

Wij adviseren kandidaten, tijdens het voeren van gesprekken, over de volgende stap in hun carrière. Dit op basis van gedegen kennis en ervaring binnen de arbeidsmarkt. Daarbij richten we ons op het langetermijnresultaat van onze mensen én van onze opdrachtgevers, niet op de snelle winst. Wat we wel willen bereiken is dat we snelle feedback vanuit kandidaat en klant realiseren. Duidelijkheid en openheid in communicatie is namelijk een zeer belangrijk aspect in onze dienstverlening.

Onze medewerkers
Wil je meer weten?

Ben je benieuwd wat FieldworK voor jou kan betekenen? We staan klaar om je vragen te beantwoorden. Neem gerust contact op via het onderstaande formulier. Door te reageren geef je aan kennis te hebben genomen en in te stemmen met onze privacy verklaring.